Ontdek onze horeca groep

Bij The Young Horeca Group geloven we dat eten niet alleen voeding is, maar ook een ervaring. Onze groep bestaat uit verschillende restaurants die elk hun eigen unieke culinaire ervaring bieden. Ons getalenteerde team van chefs gebruikt alleen de beste en meest verse ingrediënten om unieke smaken te creëren die zowel de zintuigen als de smaakpapillen prikkelen. Onze professionele bediening en ondersteunende medewerkers zorgen voor een gastvrije en gezellige sfeer in elk van onze restaurants.

Een unieke ervaring in elke locatie

Of u nu op zoek bent naar een informeel diner of een uitgebreide proeverij, onze restaurants bieden een breed scala aan unieke ervaringen. Elk van onze locaties heeft een eigen stijl en smaak, maar ze delen allemaal dezelfde passie voor kwaliteit en service.

Bij The Young Horeca Group staat de gast altijd centraal. We doen er alles aan om uw ervaring bij ons onvergetelijk te maken en u te laten genieten van een culinaire reis die u niet snel zult vergeten.

Het team

Bij The Young Horeca Group zijn we gepassioneerd over heerlijk eten en gastvrijheid. Maar onze passie zou niets zijn zonder het getalenteerde en gemotiveerde team achter onze restaurants.

Mari de Jongh

Owner & founder The Young Horeca Group

Marjolein de Jongh

Owner & founder Tres Tapasbar

Mandy de Jongh

Owner & founder Tres Tapasbar, Tiga Streetfood & Cocktails

Jordy Picauly

Owner & founder Tres Tapasbar, Tiga Streetfood & Cocktails, Stroop & Suiker

Natasja van Cuijlenborg

Owner TR3S Tapasbar Meteren, 3 Zussen Meteren, TR3S Tapasbar Aalst, Návez Bistro

Peter-jan van Horsen

Owner TR3S Tapasbar Meteren, 3 Zussen Meteren, TR3S Tapasbar Aalst, Návez Bistro

Derek Weers

Owner & founder Stroop & Suiker
Werken bij TYHG

Kom bij ons team en maak impact...

The Young Horeca Group is een toonaangevende horecaonderneming met verschillende vestigingen in Nederland. Het bedrijf biedt een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin medewerkers de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen en te groeien.

Bekijk vacatures